Corona update


Lieve gasten, wat worden we de laatste tijd emotioneel op en neer geslingerd. Dit nieuws komt ook weer hard binnen, terwijl we er eigenlijk wel steeds rekening mee hadden gehouden. Maar met en door jullie blijven we de moed erin houden. Er is niks aan te doen en we moeten het samen doen💪🏽! En daarvoor moeten wij helaas ook wat aanpassingen doen mbt tot de openingstijden. We hebben besloten om door de week het café dicht te houden en in het weekend de tijden wat aan te passen. Het weekend gaat dan ook van start op vrijdag vanaf 16.00 uur. Heerlijk meteen na het werk een borreltje, biertje, tosti, frietje, pizza, koffietje, wijntje of wat dan ook(alles is mogelijk) drinken/eten samen, dat kan ook gezellig zijn. Je hoeft je echt niet persee eerst te gaan douchen, wij zijn wel wat gewend😂.
De openingstijden voor de komende 3 weken zullen als volgt zijn:
Vrijdag: 16.00 uur – 22.00 uur
Zaterdag: 16.00 uur – 22.00 uur
Zondag: 11.00 uur – 22.00 uur
Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan gerust, wij zien jullie graag komen😍.