Praktische informatie


Hallo lieve gasten, even wat praktische informatie, omdat we weer wat andere maatregelen hebben gekregen. We zijn weer aan het puzzelen en passen en meten geweest, om toch zo veel mogelijk mensen een plaatsje te kunnen geven volgens de richtlijnen van het RIVM, maar het is gelukt.

De ingang zal aankomende tijd voor iedereen de deur bij het terras(oude ingang) worden. Zo houden we zelf ook het overzicht. Heb je niet gereserveerd en ben je benieuwd of er nog plaats is? Er hangt een bordje naast de deur of en hoeveel tafels er nog vrij zijn. Bij binnenkomst vragen we je te melden aan de bar bij een van onze mederwerkers, zodat wij jullie een plaatsje kunnen geven. Verdere informatie zullen wij je aan tafel geven.

Graag willen wij jullie wat richtlijnen mee geven:

  • Heb jij verkoudheids- of griepklachten blijf dan thuis
  • Desinfecteer je handen goed voordat je naar binnen gaat
  • Meld je bij binnenkomst aan de bar bij een van onze medewerkers
  • Maximaal 4 personen per tafel
  • We vragen je een contactformuliertje in te vullen
  • Gasten mogen alleen zitten, niet staan
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
  • Was na ieder toilet bezoek grondig je handen

Aankomende weken zijn wij geopend van vrijdag t/m zondag.

Wij zien jullie graag komen! Alvast bedankt voor jullie medewerking, samen komen we er wel!

Blijf gezond<3