Amsterdamse Avond m.m.v. Ronald Reinhart Hazes imitator/feestzanger


Een gezellige avond in een omgetoverde Amsterdamse kroeg. Deze avond wordt compleet gemaakt door Ronald Hazes ;-).

Muziek speelt, zo lang ik me kan herinneren , een grote rol in mijn leven, ik treed al meer dan 15 jaar op op allerlei feesten. 4 jaar gelden deed ik mee aan het SBS 6 programma Bloed zweet en tranen. Dit was een mooie ervaring. sindsdien wordt ik veel gevraagd om de prachtige nummers van Hazes te zingen.Ik vindt dit echt een eer om te doen

ik zing echt van alles ik heb een Repertoire van ruim 200 nummers,  van de prachtige nummers van Hazes tot BV Django Wagner- Frans Duijts – Jannes – Hazes Junior – Snollebollekes – Feest team enz. Lekker Hollands dus met een vleugje Engels .

Bekend van:

  • BLOED ZWEET & TRANEN SBS 6
  • Shownieuws SBS
  • Radio 538
  • Goede Morgen Wakker Nederland NPO 1 
  • Drinkpop Sibculo ( HET GROOTSTE EVENT VAN DE  BOEREN DIJK!!!)
  • Samenwerking clipopnames/muziek met BNN’rs 
  • Roma en Sinti in europa NPO 1
  • tov oranje & RADIO NL