Comedy Night


Comedy Night Horst @ De Beurs

Kom binnen bij de Beurs voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische  try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim 6 tot 8 verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

 

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Horst bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

 

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a.: Jos Van Gorkum, Bert van Doorn, Jonathan Krispijn, Jean Opgenort, Sammy van der Vaart, Koen West, Sjoerd Janssen, Guy Hendriks, Master Of Ceremony: Cristian Pielich

Kaartjes kosten €10,- inclusief 3 consumpties

Reserveren is gewenst 🙂

Evenement Details