Live muziek van We Two


We Two zijn twee gezellige Belgische mannen. Het duo bestaat uit Arturo Bellini, die de zang verzorgt en Rocco di Turi die van alles kan bespelen. De roots van de twee mannen van We Two ligt in Italië en ze zijn daarom ook gespecialiseerd in Italiaanse muziek. De 2-mans band is het best te omschrijven als ervaren entertainers.
In de jaren ’90 is de Belgische formatie ontstaan uit de populaire band Unity. Sinds 1993 is het duo een graag geziene gast op verschillende gelegenheden. We Two heeft duizenden optredens op hun naam staan en zijn daarom perfect op elkaar ingespeeld.
De twee heren staan garant voor succes en dat is te zien in Nederland, België en Italië. Uit elk optreden dat zij tot nu toe hebben gedaan, is een ander optreden uit voortgevloeid.
De sound van We Two is fris en het repertoire is bijna ongelimiteerd waardoor ze moeiteloos kunnen schakelen naar de muziek die het publiek op dat moment wil horen. The Beatles, Rolling Stones, Dire Straits en Toto komen allemaal voorbij tijdens een optreden van de twee.

Evenement Details