September kermis


Ook wij willen de kermis niet zomaar voorbij laten gaan.  Dus wij hebben op ons mooie  “Beursplein” ook wat gezelligheid geregeld.

Zaterdag komt Green River spelen van 19.00 uur tot 22.00 uur

Zondag komt Kyle spelen van 16.00 uur tot 18.00 uur

Green River is een coverband die sinds eind 2013 stevig aan de weg timmert in de huidige bezetting. Plezier hebben in het samen muziek maken en dit delen met het publiek staat voor de vier leden voorop.
Green River is genoemd naar een nummer van CCR dat uiteraard ook op hun repertoire staat.
De band wil zich bij de songkeuze niet beperken tot één genre maar put uit de rijke muziekhistorie van 50 jaar blues- , pop- en classicrock.
Hierbij gaan ze bewust op zoek naar een goede mix van overbekende “hits” en de juist wat minder voor de hand liggende nummers die je niet zo vaak hoort, maar die tóch (bijna) iedereen kent.
Met een repertoire van ruim 50 nummers van o.a. David Bowie, Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Gary Moore en Herman Brood biedt Green River live voor elk wat wils; van stevige rock tot gevoelige ballads, van ruige blues en moderne rock tot heerlijk jeugdsentiment.

Bezetting:
Paul Vissers : Slaggitaar en zang
Marcel Hermans : Sologitaar en zang
Maurice van Dijk : Bas en zang
Marc Keijsers : Drums

 

Kyle Janssen is een 23 jarige gitarist uit Horst, Limburg. Momenteel zit hij op zijn laatste jaar op het ArtEZ conservatorium in Enschede. Hij legt met name de focus op creativiteit en veelzijdigheid. Zo is hij bezig met veel verschillende bands en projecten. Je ziet hem voornamelijk als gitarist bij de progressieve rockband ‘Vault’.
Naast deze bands en projecten geeft hij ook soloconcerten. Tijdens deze akoestische soloconcerten daagt hij zichzelf uit om de complete bandsound in zijn eentje te vertolken. Dit doet hij door zijn techniek optimaal te benutten, en gebruik te maken van veel live-effecten. Hij is geïnspireerd door artiesten als John Mayer, Ed Sheeran; maar ook bands als Crosby, Stills, Nash & Young; en Guns N’ Roses.
Bij een optreden van Kyle hoor je zo’n 50 jaar aan muziek voorbij komen, voor jong en oud!

Heerlijk genieten op het terras onder het genot  van een lekker drankje en muziekje dat kan bij ons.

Wij hebben wel zin in gezelligheid.

Wil je zeker zijn van een plaatsje reserveer dan gerust.

Fijne kermis allemaal.

Evenement Details