Zomercarnaval 2022


Ook de organisatie van zomercarnaval heeft een tijdje stilgezeten. Maar ze zijn weer lekker aan de gang. Afgelopen zondag hebben Roos Mieke en Ellen afscheid genomen als zomerprinses en adjudanten. Nu mogen ze gezellig aansluiten bij de oud prinsen en adjudanten. We hebben een aparte maar toch hele leuk tijd met dit trio gehad. Dankjewel nogmaals.

Nadat Roos van de aftreetrap was gegaan, was er natuurlijk plaats voor een nieuwe heerser. Met een mooi schouwspel door 3 nepprinsen (dankjewel Tweety, Niek en Daan) werd Guus Versleijen vanuit de zaal uitgeroepen tot 15de Zomerprins. Ha ha geweldig. Wat een leuke prins.  Jens philipsen en Joep Cox zullen Guus gaan begeleiden en ondersteunen als zijnde zijn Adjudanten. Dat gaat een feest worden!

Zaterdag 9 Juli Zomercarnaval en dan zullen Zomerprins Guus I en adjudanten Jens en Joep receptie hebben op het plein, tussen de merthal en de Beurs. De receptie zal rond 19.00 uur beginnen en er staat weer heel wat leuks op het programma. Op naar weer een geweldige zomercarnaval en hopen dat het zonnetje lekker mee gaat werken.

 

Evenement Details